Koloidna srebrna voda 30 ppm MAXLAB®, 100 ml u spreju

Koncentracija koloidnog srebra 30 ppm (30 mg/l)

-Staklena ambalaža čuva svežinu i originalan sastav proizvoda

-Za brzu regeneraciju kose

-Idealna posle hirurške intervencije

-U slučaju akni, bubuljica, seboreje i peruti

Prirodni neškodljivi antiseptik. Ispitano antimikrobno delovanje na: Salmonella typhimurium, Echerichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis i gljivicu Candida albicans.
Blagotvorna kod upala i infekcija - naročito u slučajevima upale grla i mokraćnih puteva, stomačnih i crevnih infekcija izazvanih ešerihijom koli, kandidom, helikobakterijom i virusima. Pogodna za intimnu higijenu i tretman seboreje i peruti.

Najčešće primene:

Kožni problemi: akne, bubuljice, problemi sa kožom lica, alergijske iritacije, ekcem, psorijaza, perut i opadanje kose, kandidijaza...

Koloidnu srebrnu vodu uvek nanositi na suvu i prethodno opranu kožu (ovim se obezbeđuje pravilno i efikasno delovanje). Nakon nanošenja srebrnu vodu ne brisati, već pustiti da deluje dok se koža prirodno suši. Koloidnom srebrnom vodom možete se umivati, nanositi je vatom ili aplicirati pomoću spreja sa raspršivačem (preporučujemo koloidnu srebrnu vodu maxlab® u spreju od 100 ml i 30 ppm). Koloidno srebro deluje kao snažan prirodan antiseptik i efikasno otklanja mikroorganizme. U slučaju seboreje i peruti, oprati i osušiti kosu. Uz pomoć spreja ili natopljene vate aplicirati koloidnu srebrnu vodu na teme glave. Ostaviti da se kosa prirodno suši. Postupak ponavljati svakodnevno do nestanka seboreje i peruti. U slučaju navedenih kožnih problema pored koloidne srebrne vode preporučujemo i Bioaktivnu hidratantnu kremu iz maxlab® linije proizvoda srebrna nega®. Nanositi kremu nekoliko puta dnevno na prethodno opranu kožu.